Bel ons: 088 22 00 888

Ontmoet onze zorgconsulenten

Elke zorgconsulent bespreekt in een persoonlijk gesprek wat jouw wensen zijn. Samen zoeken we naar een oplossing die bij je past. Daarin worden onze consulenten graag uitgedaagd. Een topsporter heeft immers andere wensen dan een hovenier. Afhankelijk van jouw wensen en doelen gaat de zorgconsulent, indien nodig, in overleg met je arts of therapeut. Altijd met als doel jouw dagelijkse activiteiten en kwaliteit van leven te verbeteren.

Ontmoet onze technici

Heckert & van Lierop heeft een eigen werkplaats waar alle maatwerkproducten gemaakt worden. Elke dag werkt een team van ervaren orthopedische technici aan uiteenlopende hulpmiddelen voor onze klanten. Perfecte pasvorm, comfort, vakmanschap en innovatie staan hierbij centraal.

Ontmoet onze ondersteuners

Dagelijks staan de medewerkers van het bedrijfsbureau onze klanten, leveranciers en andere relaties te woord. De medewerkers van de orderadministratie verwerken alle orders en doen de administratie. Daarnaast is er versterking op het gebied van marketing en communicatie, zodat Heckert & van Lierop on- en offline actief is.