Bel ons: 088 22 00 888

Eén klik

“De klik tussen Kimberly en mij is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en denken in mogelijkheden. Voor ons is het een droom om een sporter op de olympische spelen te helpen. Elk detail van haar sportprothese is enorm belangrijk. Onze leverancier Össur ondersteunt daarbij met nieuwe onderdelen, waardoor we steeds het beste uit de sportprothese halen. Wat ik waardeer aan Kimberly is dat ze zo reëel is. Ze weet heel goed wat ze kan en wat haar grenzen zijn. Daardoor kan ze goed aangeven wat ze nodig heeft, zonder onmogelijke verwachtingen te hebben.”

Samen voor goud

“Mijn zoektocht naar de juiste blade en het juiste materiaal begon bij Ottobock, waarna ik overstapte naar Xiborg en eindigde bij Össur. Voor mij viel alles op zijn plaats toen ik kennismaakte met Heckert & van Lierop. Vanaf het begin voelde het goed. De klik met Rudi en zijn team, de wil om samen te groeien, maar ook de blade die zo goed past.  Als ik bijvoorbeeld aangeef dat mijn blade wat agressiever of luier moet, begrijpt Rudi me meteen en kan de aanpassing vaak snel gedaan worden. Ook testen we daarna of de aanpassing het juiste effect heeft. Zo liep ik bijvoorbeeld één tiende sneller door een kleine aanpassing. Heckert & van Lierop denkt echt mee, ook over de uitdagingen van de vergoeding door zorgverzekeraars.

Steunpilaar

Topprestaties neerzetten doe je niet alleen. Zo is Kimberly’s partner, Hervé Maas, bijna altijd aan haar zijde.

“Ik vind het fascinerend hoe technologie iemands leven kan verbeteren. En als je op zo’n hoog niveau sport als Kimberly doet, kunnen zelfs de kleinste aanpassingen voordeel geven. Het is mooi om te zien dat Rudi vol enthousiasme elke uitdaging aangrijpt. Ondanks dat ik natuurlijk geen prothesemaker ben, denk en sleutel ik graag mee. Zo draai ik tijdens trainingen en wedstrijden weleens een schroef strakker of juist losser. Dat is waar ik van pas kom. Naast mijn steun als partner natuurlijk!”, lacht Hervé.

Samen groeien naar succes

Het pad naar succes is zelden recht en zonder hindernissen. Maar met de juiste mensen aan je zijde wordt elke uitdaging een stuk makkelijker.

“Heckert & van Lierop is meer dan alleen mijn orthopedisch instrumentmaker. Ze zijn onderdeel van mijn team. Voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning in zijn of haar reis, kan ik zeggen dat het vinden van de juiste partners van onschatbare waarde is. Neem de tijd, luister naar je gevoel en onthoud dat de juiste ondersteuning het verschil kan maken tussen dromen en werkelijkheid.”

Ga voor goud

Deze blogs zijn mogelijk
ook interessant voor jou