Bel ons: 088 22 00 888

Oprechte aandacht

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, je wensen en wat jij wil bereiken. Pas dan kunnen we samen de mogelijkheden voor jouw beenprothese bespreken. We meten de maten van je stomp en van je gezonde been. En we maken foto’s. Zo kunnen we jouw prothese er zo veel mogelijk uit laten zien als je eigen been óf … zoals jij dat wilt! In deze blog nemen we je mee in de cosmetische afwerkingen van een beenprothese.

1. Een natuurlijke look

Wil je jouw beenprothese laten lijken op je gezonde been? Dat kan! Wij voorzien jouw beenprothese van een prothesecover. Dit is een soort hoes die over jouw prothese heengaat. Deze (cosmetische) prothesecover is er in verschillende huidskleuren, zodat jouw been er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

afwerking prothese natuurlijke look

2. Een levensechte look

Je kunt een stap verdergaan met een siliconen prothesecover. Deze hoes voor jouw beenprothese wordt volledig op maat gemaakt. Jouw eigen gezonde been is het uitgangspunt. Haartjes,  moedervlekken en adertjes worden met de hand nagemaakt.

Deze afwerking wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.

Levensechte cosmetische afwerking beenprothese

Creëer jouw eigen stijl

Wil je iets anders?
Ga je voor glitters, goud, een hightech of futuristische uitstraling of een eigen ontwerp?
Creëer dan jouw eigen stijl met een opvallende of moderne afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Onze experts Rudi, Floris en Nard denken met je mee en verzorgen de uitvoering voor je.

3. Een 3D geprinte prothesecover

Met een 3D geprinte cover geef je jouw prothese een bijzondere, moderne uitstraling. Kijk eens naar de prothesecovers van Alleles of Anatomic Studio’s.

Past deze uitstraling bij jou? Laat je informeren door één van onze experts. Jouw zorgconsulent bestelt de prothesecover en maakt deze ‘kap’ aan jouw beenprothese.

Helaas wordt deze afwerking niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Prothesecovers

4. Een maatwerk prothesecover

In onze moderne werkplaats maken wij unieke prothesecovers op maat.

Ga je voor een glamoureuze afwerking in glitters of goud? Wil je een tatoeage of iets van emotionele waarde (zoals een foto) verwerken in jouw prothesecover?
We’ve got you covered!

Met onze eigen technieken en materialen als prepreg laten we jouw prothese opvallen. En dat niet alleen, je hebt ook een prothese van topkwaliteit. Prepreg is namelijk het materiaal waarvan Formule 1 auto’s gemaakt worden. Oersterk en stijlvol!

tatoeage cover prothese

Welke prothesecovers vind jij mooi?

Laat je inspireren op onze socials @Heckertenvanlierop of @deprothesebouwers.
Of maak een afspraak met één van onze experts Rudi, Floris of Nard.

+4

Deze blogs zijn mogelijk
ook interessant voor jou