Werkwijze

Zorgconsulenten van Heckert en van Lierop combineren in een persoonlijk intakegesprek een grondige analyse van uw situatie met een uitgebreide kennis van technische mogelijkheden. Tijdens de intake overleggen ze wat de gewenste handelingen voor u zijn en zoeken samen met u naar een oplossing. Een topsporter heeft immers andere wensen dan een hovenier.

Aan de hand van het intakegesprek stelt de zorgconsulent een zorgplan op. Heckert en van Lierop werkt intensief samen met een grote diversiteit aan leveranciers. Daarom hebben onze klanten een vrije productkeuze. Wij hebben met alle zorgverzekeraars binnen Nederland een contract en helpen onze klanten ook met de aanvraag voor mogelijke vergoedingen.

Intake

De zorgconsulenten noteren naast de praktische gegevens zoals de zorgverzekeraar, het adres en legitimatie de wensen van de klanten. Naar aanleiding van het gesprek en de analyse van de zorgconsulent kiezen zij samen met u het product dat voor u wenselijk is.

Maatname

Afhankelijk van het lichaamsdeel en het product nemen wij de maten op met een meetlint of maken wij een gipsmal.

Passen

Zodra het product binnen is, komt u het passen en kunt u het artikel direct meenemen of zorgen wij voor de laatste aanpassingen. Als u dit prettig vindt, helpen wij bij het oefenen met het praktische gebruik van het product.

Evaluatie

Wij maken altijd een vervolgafspraak om door te nemen of het product naar wens is of dat er mogelijk door het gebruik nog aanpassingen nodig zijn.

Contact

Heeft u nog aanvullende vragen over onze werkwijze, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust een contact met ons op, of kom langs om meteen een kijkje in ons looplab te nemen! Wij helpen u graag verder.

Ons direct bellen