Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop20 minutes ago
Hoe een eenvoudig hulpmiddel een groots verschil maakt! Geen hightech product. Niets speciaals. Wel gebruikt door veel mensen: de kniebrace. Een ‘simpel’ hulpmiddel dat een groots verschil kan maken. Bij Heckert & van Lierop helpen we juist ook graag al die mensen die een relatief eenvoudig product nodig hebben.
https://www.heckert-vanlierop.nl/hoe-een-eenvoudig-hulpmiddel-een-groots-verschil-maakt/
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop shared Céline Linders-Balogh's post.14 hours ago
Blije klanten zijn wij dol op! 😊
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop2 days ago
Met de lancering van de knieprothese Genium in 2011 opende Ottobock Benelux volledig nieuwe mogelijkheden voor prothesegebruikers: een ongekend natuurlijk looppatroon, de trap oplopen met één stap op elke trede, obstakels overwinnen, achteruit lopen, ontspannen staan - om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor het eerst ervaren mensen met een bovenbeenamputatie een scala aan nieuwe functies die perfecte ondersteuning bieden bij hun wens voor een meer actief en onafhankelijk leven. De voordelen van een Genium zijn wetenschappelijk bewezen in verschillende studies.

De Genium is nog verder ontwikkeld met als uitgangspunt steeds de menselijke beweging. En wij zijn deze week gestart met de bijscholing!

Het resultaat is een merkbaar soepeler looppatroon en nog meer ondersteuning en veiligheid en alledaagse situaties, bijvoorbeeld op hellingen, in kleine ruimtes en bij veranderende snelheden. De knieprothese kan worden ingesteld met de Cockpit-app, die nu beschikbaar is voor zowel Android als Apple (iOS).
Bekijk hier de video van Jenny over haar ervaringen 📺https://youtu.be/n1T5bHwQZSI
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop6 days ago
Deze week waren wij ook aanwezig bij de Materialen Roadshow van Ottobock Benelux. #kennisdelen
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop is celebrating Valentine's Day.7 days ago
Wij werken iedere dag met veel liefde en zorg aan onze eindproducten voor onze klanten. Deze dag misschien een klein beetje meer 😘
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 week ago
Foto en video in de maak om jullie nog beter te kunnen informeren met beeld op onze website. 📸
Ons direct bellen