Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop3 days ago
Kijk! Hier worden we nou blij van! Bedankt Solyana voor je mooie tekening ❤️💙 en veel plezier met je nieuwe EVO's (enkel-voetorthesen)!
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop5 days ago
‘Door de speciaal voor mij gemaakte beenbeugels voel ik me veel zekerder tijdens het lopen.’
Het leek alsof hij wat minder sterk in zijn armen was dan hij eigenlijk dacht. En opeens wilde ook zijn rechterbeen niet goed meer meewerken. De kracht leek eruit. Het overkwam Hen Meeuws (64) jaren geleden. Hij bleek een ernstige vorm van polyneuropathie te hebben, veroorzaakt door de ziekte van Fabry. Langzaamaan werd zijn wereld kleiner door een steeds groter wordende immobiliteit. Wij ontwikkelde speciaal voor hem lange beenbeugels. Hen Meeuws is nu niet meer gekluisterd aan zijn scootmobiel om ergens te komen. Met de beugels – en weliswaar met een stok – kan hij zich nu aardig redden. Lees hier zijn verhaal.
https://www.heckert-vanlierop.nl/door-de-speciaal-voor-mij-gemaakte-beenbeugels-voel-ik-me-veel-zekerder-tijdens-het-lopen/
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 week ago
Dat is de week lekker starten! 🙏🏻
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 week ago
Vanmorgen kwam de sint en zijn pieten ons weer blij maken met kadootjes en pepernoten!! Het was weer erg gezellig!
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop3 weeks ago
Vandaag hebben we een klant weer erg blij mogen maken met deze leren pols-duim spalken. Mevrouw heeft artrose in de polsen en handen, maar door de spalken te dragen kan ze toch dagelijkse activiteiten blijven uitvoeren die anders te belastend zijn. Mooi vakwerk product uit onze werkplaats!😁
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop4 weeks ago
Vandaag staan we met onze nieuwe stand op de VRA beurs in Groningen, samen met onze partners ProReva, orthopedisch maatwerk en Gardeslen Orthopædie Zien we je straks?
Ons direct bellen