Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 day ago
Ziet iedereen de camera? Ja? Nee? Komt tie dan! 📸Het is even zoeken, maar als het goed is zitten/staan alle feestgangers op deze foto. Lekker op een dinsdagavond nog even terugblikken op een gezellige jubileumviering na een super geslaagde Opendag 👉https://www.heckert-vanlierop.nl/terugblik-op-de-open-dag/
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 week ago
We gaven een cursus in samenwerking met Western University Chicago. Hoe cool is dat?!

Heckert & van Lierop wil als bedrijf letterlijk in beweging blijven. Zo kom je als organisatie ook vooruit. Daarom proberen we iedereen die bij ons werkt de mogelijkheid te geven om zijn eigen stappen en ontwikkelingen te maken. In het kader van ontwikkeling volgen we zelf cursussen, maar onlangs hebben we zelf een tweedaagse cursus gegeven in samenwerking met Western University Chicago. https://www.heckert-vanlierop.nl/we-gaven-een-cursus-in-samenwerking-met-western-university-chicago/
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop1 week ago
Vanaf deze week zijn er op onze locatie in Medipoint Heerlen rolstoelen bij de ingang van het gebouw aanwezig. Door middel van deze geste willen wij onze minder mobiele cliënten tegemoet komen. De rolstoelen zijn bevestigd aan een ketting en door middel van een (borg) munt te gebruiken.
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop added 7 new photos.1 week ago
Vorige week ontvingen wij weer een grote groep studenten ergotherapie en handtherapie die hun handen zelf flink uit de mouwen hebben gestoken. Het onderwerp dit keer was het gebruik en de mogelijkheden van de handorthesen.
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop2 weeks ago
Bewegingsvisie heeft een vacature voor een manager zorgcontractering. Nieuwsgierig? Kijk op onze website!
#vacature #manager #contractmanagement #zzp http://bewegingsvisie.nl/2127-2/
Heckert en van Lierop
Heckert en van Lierop added 226 new photos.2 weeks ago
Gelukkig hebben we de foto's nog!
We hebben weleens vaker een Open Dag gehad, maar afgelopen zaterdagmiddag was wat ons betreft wel extra speciaal. Deze Open Dag stond namelijk in het teken van ons 12,5-jarig jubileum🎈. Geweldig dat we deze mijlpaal mochten vieren met zoveel betrokkenen! 🎊Wij hebben de dag met het gehele team en partners feestelijke afgesloten met een diner.

Voor aanvang van de Open Dag waren wij weer gastheer van de jaarlijkse Prothese gebruikersdag in samenwerking met de KMK. Ook deze foto's kan je terug vinden in dit album.
Ons direct bellen