Bewegingsvisie

Bewegingsvisie heeft vestigingen in het hele land. Belangrijk kenmerk is de persoonlijke aanpak in het kiezen en aanmeten van de hulpmiddelen. Om deze persoonlijke dienstverlening te kunnen combineren met zorg van het hoogste niveau, werken de ondernemers samen in Bewegingsvisie. De samenwerking stelt ons in staat een breed assortiment aan prothesen, orthesen, elastische kousen, korsetten, bandages, inlegzolen en schoenen op maat te leveren.

Passie in de keten

Zorg verlenen doe je niet meer alleen. De veertien bedrijven van Bewegingsvisie werken nauw samen met huisartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, orthotherapeuten en mensen die het orthopedisch hulpmiddel integreren in de zorgketen. Met al deze collega’s in de zorg delen we gepassioneerd de informatie om onze cliënt op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die zij verdienen.

De nieuwste technologie

De leden van Bewegingsvisie hebben ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dat betekent niet dat wij wars zijn van technologische ontwikkelingen. Integendeel, we volgen de modernste technieken op de voet! Zo beschikken wij bijvoorbeeld over CAD-CAM technologie, looplabs en digitale drukplaten. Met deze innovatieve productie- en analysetechnologie zijn wij in staat om onze hulpmiddelen conform de laatste inzichten en de nieuwste materialen en technieken te vervaardigen. Onze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat alle leden van Bewegingsvisie toegang hebben tot de verschillen expertisegebieden van de andere leden van Bewegingsvisie. Door die gecombineerde kennis en technologie kunnen we voor elke hulpvraag het meest optimale hulpmiddel bieden.

bezoek de website
Ons direct bellen