Team Heckert & Van Lierop

Heckert en van Lierop bestaat uit een ervaren team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Iedere zorgconsulent bespreekt in een persoonlijk gesprek wat uw gewenste handelingen zijn. Samen met u, zoekt de consulent naar een oplossing die bij u past. Daarin worden al onze zorgconsulenten graag uitgedaagd. Een topsporter heeft immers andere wensen dan een hovenier.

Afhankelijk van wensen en doelen gaat de zorgconsulent in overleg met uw arts of therapeut. Met als doel de dagelijkse activiteiten, zoals het huishouden, sport of werk, een stuk gemakkelijker te maken.

Onze zorgconsulenten vertellen graag zelf over hun specialismen en drijfveren. We helpen u graag verder op een van onze locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar ook in onder andere Geldrop, Den Bosch, Tilburg en Breda kunt u bij ons terecht.

Bas Gulpers
Zorgconsulent

Door mijn opleiding Orthopedisch Technoloog heb ik een gedegen kennis van confectie en maatwerkorthesen. Door klanten hun verhaal en verwachtingen te laten vertellen in combinatie met mijn ruime ervaring in de werkplaats kan ik een goede afweging maken tussen de mogelijke oplossingen.

Dennis Bouckaert
Zorgconsulent

Ik ben gespecialiseerd in de prothesiologie en orthopedie. Mijn enorme nieuwsgierigheid, precisie en betrokkenheid bij de klant maken dat ik hoge eisen stel aan het eindproduct. Ik ben dan ook veel in de werkplaats te vinden om ervoor te zorgen dat het eindproduct volledig naar wens is van de klant.

Inge Hartzuiker
Zorgconsulent

Graag werk ik met moderne technologieën (E-mag, neurotronic), waar mijn analytische vermogen goed op zijn plaats is. Ik heb mijn draai gevonden in de revalidatie en ben specialist in producten voor mensen met een NAH, MS of andere spierziekte. Naast mijn werkzaamheden in de multidisciplinaire teams houd ik wekelijks spreekuur voor mensen met complexe handproblematiek.

Janette van Lierop
Zorgconsulent

Mijn hart ligt in het atelier en de werkplaats. Als Orthopedisch Technicus ben ik breed inzetbaar voor zowel kousen, korsetten, orthopedie als revalidatie.

johan-bloks

Johan Bloks
Zorgconsulent

Als mede-eigenaar ben ik nog altijd werkzaam in de gehele organisatie, draai ik diverse spreekuren en ben ik veel in de werkplaats te vinden. Ik ben voornamelijk actief in de kinderrevalidatie en prothesiologie. Door mijn jarenlange ervaring, kennis en het goed kunnen luisteren naar de klant heb ik enkele innovatieve producten ontwikkeld. Tot slot ben ik één van de oprichters van Bewegingsvisie.

Marieke Kinkelaar
Zorgconsulent

In 2001 ben ik begonnen in dit prachtige vak. Als orthopedische technicus sta ik iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging om mensen te adviseren op het technische gebied van hulpmiddelen. Een voorziening bedenken, aanmeten en maken dat bijdraagt aan uw wensen, en u verder op weg helpt verder in het leven. Door jarenlang zelf de voorzieningen te hebben gemaakt in de werkplaats heb ik veel kennis opgedaan in diverse technieken en processen. In samenwerkingsverband met diverse teams waaronder orthopeden, revalidatieartsen, reumatologen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten heb ik mezelf op meerdere vlakken in de orthopedie kunnen specialiseren.

Medewerker Heckert & van Lierop

Mark Verhulst
Zorgconsulent

Door meerdere dagen per week in de werkplaats bezig te zijn met het maken van orthesen ben ik bewust van welke mogelijkheden en producten er zijn. Hierdoor kan ik tijdens spreekuren door goed te luisteren en mee te denken over de wensen van de klant tot een product komen welke past bij de activiteiten de we willen te verbeteren.

Monique Vrijman
Zorgconsulent

Inmiddels heb ik ruim een kwart eeuw ervaring in de orthopedie. Mijn specialisatie ligt in veel facetten van orthopedische hulpmiddelen. In de loop der jaren heb ik mij sterk ontwikkeld als specialist op het gebied van mammacare, korsetten en elastische kousen.

Nard Schreurs
Zorgconsulent

Mijn focus ligt op de multidisciplinaire teams in revalidatiecentra, want mijn specialisme ligt bij de revalidatie van neurologische aandoeningen en prothesen. Doordat ik creatief, analytisch en kritisch ben, kom ik snel tot de kern van het probleem en kan ik een passende oplossing realiseren.

Peter van de Kamp
Zorgconsulent

Inmiddels ben ik al enkele jaren volwaardig zorgconsulent in de orthopedie, kinderrevalidatie en prothesiologie. Mede door mijn opgedane ervaring in de werkplaats ben ik daar veel te vinden om te zoeken naar innovaties, zowel in producten als productietechnieken.

Richard de Meijer
Zorgconsulent

Samen met de klant probeer ik altijd tot een goed passend hulpmiddel te komen. Daar helpt mijn ervaring in de werkplaats zeer zeker bij. Want daardoor ben ik uitstekend op de hoogte van eigenschappen en mogelijkheden van de verschillende materialen. Met een functie zowel in de paskamer als in de werkplaats doorloop ik het gehele proces van een op maat gemaakt hulpmiddel. Tijdens het proces van intake tot aflevering streef ik volop naar functionaliteit en kwaliteit van elk hulpmiddel voor iedere klant.

Rudi van Zutven
Zorgconsulent

Mijn kracht zit in het snel kunnen schakelen en het oplossingsgericht denken. Ik ben voornamelijk actief in de orthopedie, kinderrevalidatie en prothesiologie. Bovendien ben ik erg nieuwsgierig en daarom veel te vinden in de werkplaats om te zoeken naar innovaties, zowel in producten als productietechnieken.

Siemen van Niersen
Zorgconsulent

Door mijn analytisch vermogen, oplossingsgerichtheid en afgeronde opleiding Orthopedische Technologie ben ik breed inzetbaar in de werkplaats, bij orthopedie én in de revalidatie. Daarnaast draag ik zorg voor de continuïteit van de kwaliteitsnormen binnen het bedrijf.

Ons direct bellen