Looplab

Op ons hoofdkantoor in Eindhoven beschikken wij over een unieke loopanalyseruimte. De ruimte is speciaal ingericht om een analyse te kunnen maken voor een nieuw of een bestaand product. Dit doen wij met een zogenaamde gangbeeldanalyse. Om tot een reëel beeld te komen in een veilige omgeving hebben wij in dit looplab hellingen, trappen en verschillende loopondergronden gerealiseerd.

Van het lopen filmen wij zij- en vooraanzichten. De film bekijken wij beeld voor beeld. Zo ontdekken wij hoe het looppatroon is en waar er mogelijk afwijkingen zijn ten opzichte van het normale looppatroon. Vanuit deze analyse maken wij een ontwerp voor een orthese of prothese. Ook zetten wij deze faciliteit in om achteraf te bekijken hoe het hulpmiddel functioneert en of we de functionele doelen hebben behaald. We nemen de analyse als basis, waardoor het uiteindelijke resultaat en de vooraf gestelde doelen vaker worden behaald.

In de loopanalyseruimte ondersteunen wij ook bij looptraining en het leren omgaan met hulpmiddelen.

Prothese gebruikers

Heeft u een prothese? Wij geven u vrijblijvend en zonder kosten een second opinion. Maakt u gerust een afspraak om een analyse bij ons te laten maken. Door onze kennis en ervaring kunt u van ons een goed en objectief advies verwachten. Of dit op het gebied van looptraining of prothese-uitlijning is, wij kunnen u daarmee helpen. We zien u graag in ons hypermoderne en inspirerende looplab.

Ons direct bellen