Looplab

Op ons hoofdkantoor in Eindhoven beschikken wij over een unieke loopanalyseruimte. De looplab is speciaal ingericht voor het maken van een analyse voor een nieuw of een bestaand product. Dit doen wij met een zogenaamde gangbeeld-analyse. Om tot een reëel beeld te komen in een veilige omgeving hebben wij in dit looplab hellingen, trappen en verschillende loopondergronden gerealiseerd.

Van de manier van lopen, filmen wij zij- en vooraanzichten. De film bekijken onze specialisten beeld voor beeld. Zo ontdekken wij hoe het looppatroon is en waar er mogelijk afwijkingen zijn ten opzichte van het normale looppatroon. Vanuit deze analyse maken wij een ontwerp voor een orthese of prothese. Ook zetten wij deze faciliteit in om achteraf te bekijken hoe het hulpmiddel functioneert en of we de functionele doelen hebben behaald. We nemen de analyse als basis, waardoor het uiteindelijke resultaat en de vooraf gestelde doelen, vaker worden behaald.

In ons looplab ondersteunen wij ook looptraining en het leren omgaan met hulpmiddelen. Op die manier optimaliseren wij uw pas.

Prothese gebruikers

Heeft u een prothese? Wij geven u vrijblijvend en zonder kosten een second opinion. Maakt u gerust een afspraak om een analyse bij ons te laten maken in ons looplab. Door onze kennis en ervaring kunt u van ons een goed en objectief advies verwachten. Of dit op het gebied van looptraining of prothese-uitlijning is, wij kunnen u daarmee helpen. We zien u graag in ons hypermoderne en inspirerende looplab voor de second opinion van uw prothese.

Orthese gebruikers

Heeft u een orthese? Dan kunt u eveneens bij ons terecht voor een analyse van uw hulpmiddel. Wij doen er bij Heckert en van Lierop alles aan om ervoor te zorgen dat uw orthese zo optimaal mogelijk ondersteunt.

Nieuwe orthese of prothese?

Bent u voor het eerst op zoek naar een orthese of prothese? Dan bent u bij Heckert en van Lierop in de juiste handen. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van hulpmiddelen. Ook als u na de second opinion van uw prothese besluit door ons een nieuwe te laten ontwikkelen, helpen wij u graag verder met een persoonlijk plan. Hoe wij te werk gaan leest u hier. Voor verdere vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en heten u welkom in ons looplab.

Ons direct bellen