Klanten vertellen

Anita Kollard
‘Mijn leven in één seconde veranderd’

Ik was altijd een heel actief persoon. Ik had een intensieve baan in de zorg, sportte veel en zorgde voor het huishouden en mijn twee zoons. Door het oplopen van een chronische klapvoet kwam daar van de ene op de andere dag verandering in.

lees het verhaal van Anita

Margriet van Woerkom
‘Het lijkt soms wel alsof ik zijn enige patiënt ben’

Margriet van Woerkom liet haar been amputeren vanwege de erbarmelijke conditie van de vaten, de pijn en het gevoel dat ze door dit alles tekort schoot in de zorg voor haar man. De amputatie was een opluchting.

lees het verhaal van Margriet

Niels Bagchus
‘Eindelijk werd ik gehoord!’

‘Het is niet anders. U zult het ermee moeten doen.’ Een verbijsterend antwoord op de ellendige situatie van Niels Bagchus. Zijn onderbeen was geamputeerd en de prothese die hem was aangemeten volstrekt waardeloos. Hij paste niet en gaf pijn. Was dit het dan?

lees het verhaal van Niels

Wouter van Schijndel
‘Flexibele sportspalk voor speler Nederlands elftal’

Wouter van Schijndel (16) woont in Venray, zit in Havo-4 en is een fanatieke voetballer. Binnen zijn voetbalteam is hij centrale verdediger. Bovendien speelt hij in het Nederlandse elftal tot 18 jaar! Het CP-team wel te verstaan. Want Wouter heeft cerebrale parese.

lees het verhaal van Wouter

Elise
‘Enkelbrace voor 10-jarige karateka’

Elise is een meisje van 10 jaar. Eentje met veel pit en talent. In mei bemachtigde zij zelfs de eerste prijs tijdens het Internationale Kata Toernooi in België. Super! Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. Elise is sterk en soepel, maar ze kampt met de instabiliteit van haar enkelgewricht.

lees het verhaal van Elise
Peter van Moorsel

Peter van Moorsel
‘Weer een actief leven dankzij onderbeenprothese’

Ruim drie jaar geleden kreeg Peter op een vrij ongebruikelijke manier een prothese. Twee weken na zijn nier- en alvleeskliertransplantatie, begon zijn linkervoet op te spelen. Een onvermijdelijke amputatie bleef ‘gelukkig’ beperkt tot het onderbeen. Daarbij hielp Rudi hem.

lees het verhaal van Peter
Hen Meeuws met beenbeugel

Hen Meeuws
‘Beenbeugels voor 64-jarige doorzetter’

Het leek alsof Hen wat minder sterk in zijn armen was dan hij eigenlijk dacht. Maar opeens wilde ook zijn rechterbeen niet meer. Hen bleek een ernstige vorm van polyneuropathie te hebben. Dankzij zijn lange beenbeugels, is hij niet aan zijn scootmobiel gekluisterd.

lees het verhaal van Hen
Ons direct bellen