Klanten vertellen

Anita Kollard
‘Mijn leven in één seconde veranderd’

Ik was altijd een heel actief persoon. Ik had een intensieve baan in de zorg, sportte veel en zorgde voor het huishouden en mijn twee zoons. Door het oplopen van een chronische klapvoet kwam daar van de ene op de andere dag verandering in.

lees het verhaal van anita

Margriet van Woerkom
‘Het lijkt soms wel alsof ik zijn enige patiënt ben’

Margriet van Woerkom (69) liet haar been amputeren vanwege de erbarmelijke conditie van de vaten, de pijn en het gevoel dat ze door dit alles tekort schoot in de zorg voor haar man. De amputatie was een opluchting. Het besef kwam pas enkele jaren later, na het overlijden van haar man.

lees het verhaal van margriet

Niels Bagchus
‘Eindelijk werd ik gehoord!’

‘Het is niet anders. U zult het ermee moeten doen.’ Een verbijsterend antwoord op de ellendige situatie van Niels Bagchus. Zijn onderbeen was geamputeerd en de prothese die hem was aangemeten volstrekt waardeloos. Hij paste niet en gaf pijn. Was dit het dan?

lees het verhaal van niels

Wouter van Schijndel
‘Flexibele sportspalk voor speler Nederlands elftal’

Wouter van Schijndel (16) woont in Venray, zit in Havo-4 en is een fanatieke voetballer. Binnen zijn voetbalteam is hij centrale verdediger. Bovendien speelt hij in het Nederlandse elftal tot 18 jaar! Het CP-team wel te verstaan. Want Wouter heeft cerebrale parese.

lees het verhaal van wouter
Ons direct bellen