EEN BEDRIJF
IN BEWEGING

Neem direct contact op  088 - 2200888

VACATURE VERVULD

{rs_bericht.titel}
vrijdag 5 januari 2018 -
Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Ben jij onze nieuwe collega?! Gastvrij, administratief sterk en voor 24 uur in de week beschikbaar? Delen van deze vacature mag, graag zelfs!
Lees verder

Manager Financiën en ICT VERVULD

{rs_bericht.titel}
maandag 27 november 2017 -
Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Heckert en van Lierop heeft opnieuw een vacature! We zijn samen met ProReva op zoek naar een manager Financiën en ICT voor 32-36 uur/wk. Ben jij de financiële vakman of vakvrouw die in staat is om mensen enthousiast te maken en mee te krijgen? Dan is dit de baan voor jou!
Lees verder

Veilig mailen

{rs_bericht.titel}
woensdag 27 september 2017 -
Sinds ruim 1 maand is Heckert & van Lierop overgestapt naar het “Veilig Mailen” emailplatform. Dit zorgt ervoor dat we veilig kunnen mailen met ziekenhuizen, huisartsen en andere specialisaties die op het zorgmail platform aangesloten zijn veilig kunnen mailen.
Lees verder

Autorijden

{rs_bericht.titel}
donderdag 21 september 2017 -
Autorijden met een orthese, mag dat wel? Een orthopedisch hulpmiddel is een uitkomst om bewegingen, die beperkt zijn door pijn of functieverlies, weer mogelijk te maken. Bijvoorbeeld autorijden. Maar is dat met een orthese wel veilig? Het Radboud universitair medisch centrum in Nijmegen heeft hiervoor de belangrijkste regels en richtlijnen op een rij gezet. U leest ze hier.
Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek

{rs_bericht.titel}
donderdag 21 september 2017 -
Wat zegt een cijfer van klanten voor ons en bovenal voor u? Klanttevredenheid. Bij veel organisaties en instellingen is het een belangrijk thema. Ook bij Heckert & van Lierop. Maar wat zegt het ons en bovenal, hoe kan het voor u van belang zijn?
Lees verder

Duimklachten

{rs_bericht.titel}
donderdag 21 september 2017 -
Heeft u last van krachtverlies in uw hand? Of kunt u minder makkelijk dingen pakken omdat uw duim zo’n pijn doet? Dit kan door overbelasting of slijtage in de duim komen. Wat ook de oorzaak is, het kan erg pijnlijk en lastig zijn. Het kan bovendien uw functioneren en onafhankelijkheid flink beperken. Heckert & van Lierop kan u hiervoor een goede oplossing bieden.
Lees verder

Kruisbanden

{rs_bericht.titel}
woensdag 9 augustus 2017 -
Jurre van 12 is catcher. Achtervanger van zijn favoriete honkbalteam. En Jurre heeft een chronische knie instabiliteit. Al ruim twee jaar. Tijdens een voetbalwedstrijd scheurde hij zijn kruisbanden af. Iets wat bij kinderen zelden gebeurt. Want kinderen zijn nog flexibel en laten zich in de regel gewoon vallen. In Jurre’s geval stond zijn voet waarschijnlijk op een stroeve ondergrond en draaide zijn lichaam over zijn knie weg …
Lees verder

VACATURE Manager sales / business development

{rs_bericht.titel}
vrijdag 24 februari 2017 -
ProReva en Heckert & Van Lierop zijn samen op zoek naar een resultaatgericht en enthousiast sales-talent met bewezen talent voor business development. Je gaat ons klantennetwerk verstevigen en vernieuwen en bent creatief als het gaat om het ontdekken van nieuwe markten.
Lees verder

VACATURE ' de spil van ons bedrijf ' VERVULD

{rs_bericht.titel}
donderdag 23 februari 2017 -
Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Ben jij onze nieuwe collega?! Gastvrij, administratief sterk en voor 16 uur in de week beschikbaar? Delen van deze vacature mag, graag zelfs!
Lees verder

VOET&ZORG

{rs_bericht.titel}
maandag 19 december 2016 -
Op zaterdag 26 november organiseert voet&winkel in samenwerking met de orthopedisch chirurgen van Bernhoven de VOET&ZORG Info Dagen. De Info Dagen zijn een unieke mogelijkheid om tips, advies en informatie te krijgen over alle mogelijke voet, enkel en andere beweegproblemen. Bekijk hier alle info http://www.voet-en-winkel.nl/
Lees verder
12